Kako podići partnerovo-partnerkino samopouzdanjeNaravno da želimo da se osećamo dobro u krevetu- i želimo da se i naš/a partner/ka takođe oseća dobro. Tako iako je zastrašujuće lako minirati voljenog/u radeći ili govoreći pogrešne stvari, isto je vrlo jednostavno podići njegovo/njeno samopouzdanje.

Ovo će imati koristi i za tebe! Jer što se bolje partner/ka oseća, više će uživati u krevetu, a što je zadovoljniji/a kao ljubavnik/ca, opušteniji/a će biti u isprobavanju novih stvari, eksperimentisanju, zadovoljavanju tebe. Odlična situacija za oboje!

Zato evo 4 saveta za nju, i 4 saveta za njega kako da učine da se partner/ka oseća kao bog/inja!

Za nju: kako da učinite da se oseća kao bog

  1. Reci mu kako si impresionirana njegovim telom, posebno njegovim penisom- jer je većina muškaraca nesigurna po pitanju svojih mišića (i ljubavnih mišića). Nemoj preterati- znaće da samo laskaš. Ali ako iskreno možeš da kažeš da voliš njegov penis, biće ti večno zahvalan.
  1. Zaskoči ga bez da to traži. San svakog muškarca je da njegova voljena inicira seks zato što ga jako želi- ne samo da se oseća cenjenim što ga želi, već ekstra cenjenim jer ona preuzima vođstvo. Pa kad te spopadne želja i ne možeš da sačekate ni minut, uradi to!
  1. Pokaži mu koliko te pali. Kad te njegov dodir pošalje u raj, stvarno mu stavi do znanja- rečima, uzdisanjem i vrpoljenjem. Svideće mu se vrlo jasna povratna informacija.
  1. Reci mu kako da te uzbudi. Može zvučati kao suprotnost od podizanja samopouzdanja tako što ćeš mu reći da uradi nešto drugačije- a svakako ne treba da mu zanovetaš ili ga optužuješ. Momci vole da znaju da su uspeli. Pa ako znaš da te određeni potez dovodi do ludila- stavljanje do znanja će učiniti da se oseća posebnim- pogotovo ako nikad ranije nijednom partneru nisi odala neku takvu tajnu.

Ali nikad, ikad nemoj…da ga napadaš pred prijateljima…da mu kažeš da je mali, čak ni u šali…da mu kažeš da je gori ljubavnik od tvog bivšeg…da se žališ na tehniku nečega dok to radi…da se žališ na njegovu tehniku uopšte (kukanje nikad ne pomaže!)

Za njega: kako da učinite da se oseća kao boginja

  1. Reci joj koliko voliš njeno telo, posebno kako izgleda tamo dole- a pogotovo kako miriše i kakvog je ukusa. Većina žena je ubeđena da grozno mirišu i potpuno su oduševljene muškarcima koji pokažu koliko vole taj miris. Probaj sa dodirivanjem tamo dole i lizanjem prstiju da pokažeš koliko uživaš.
  1. Pokaži joj kad radi stvari kako treba. Devojke znaju da je obično lako da uzbude momka- pa možda se neće osetiti baš polaskano kad joj kažeš. Ali ako možeš da joj kažeš koje stvari radi dobro- možda poseban način na koji se ljubi, ili sladak trik koji radi sa grudima- onda će znati da nisi samo generalno zahvalan, nego da ti se zaista sviđa to što radi.
  1. Neka orgazam bude nešto što ćeš podeliti sa njom. Naravno, kad si na vrhuncu izgubiš se u osećaju. Ali kad se to desi- dopusti da vidi i čuje zadovoljstvo da zna da te je izludela. Zato nemoj pokušavati da se kontrolišeš- viči (ali ako izgovaraš ime, pobrini se da je to njeno a ne ime bivše devojke!) Posle toga se okreni ka njoj i mazi se, bolje nego da se okreneš da spavaš. Zahvaliti joj takođe nije loša ideja- samo budi oprezan sa rečima da ne shvati to kao uslugu.
  1. Pričaj o seksu izvan kreveta. Naravno da ćeš joj reći da je spektakularna posle svršavanja- ali onda ćeš svakako, zar ne? Ali ako joj kažeš koliko je seksi za doručkom, šalješ poruke sa komplimentima tokom dana, šapućeš pljave misli dok ste u redu supermarketa, to će je stvarno pridobiti. Nema mnogo stvari koje više podižu samopouzdanje nego kad devojka zna da njen muškarac fantazira o njoj ceo dan.

Ali nikad, ikad, nemoj…da joj kažeš da je debela…da su joj grudi male…da je tvoja bivša pružala bolji oralni seks…da joj pretiš da ćeš je napustiti ako neće da proba nešto novo što želiš (ako kažeš to, i treba da ode!)