Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Oralni seksPitaj bilo koju ženu koliko puta je ležala na leđima, frustrirana u dosadi sa nekim nesrećnim, loše podučenim muškarcem između njenih nogu koji lapće kao žedan pas dok ga jezik ne zaboli i gotovo utrne, a jedini tvrd deo njegovog tela je vrat. Mislim da bi se iznenadio odgovorima.

Okrivljujem lošu komunikaciju i porniće. Sećaš se kad si poslednji put gledao muškarca tokom oralnog seksa na snimku? Verovatno je već bio go kad je snimak počeo. Verovatno je stisnuo njene grudi pre nego što je prešao dole direktno uranjajući, razdvajajući usmine i lizao manično kao posednut čovek. Ako je ovo način na koji zadovoljavaš ženu, onda nastavi da čitaš. Naravno, uzbuđivanje žene može biti veoma komplikovan proces. Ali jednom kad shvatiš par stvari, tvoj vrat i vilica će biti zahvalni.

Vidiš, najbolji oralni seks nije u tome koliko vremena provedeš očajnički ližući i sisajući (sa par prstiju unutra uz to). Najbolji oralni seks je vrhunac niza događaja. Radi se o „pripremanju teritorije“, znanju kako da probudiš njenu želju delikatno je „mučeći“ sve do momenta kad odlučiš da preuzmeš kontrolu.

Dobra vest je da to nije teško. Treba samo da razumeš jedno zlatno pravilo: uvedi umetnost laganog izluđivanja. Ne davati ženi ono što želi sve do poslednjeg momenta znači navesti je da svrši jače neko ikad. Moraš naučiti da odvratiš pažnju od očiglednih zona, a to su, generalno u uzlaznom redu (ali varirajući od žene do žene): njene bradavice, guza, G-tačka i klitoris. Želiš da ima neverovatan orgazam, pa idi postepeno do presudnog momenta i koristi celo njeno telo. Reci šta ćeš joj raditi da može da iščekuje, ali zadrži kontrolu nad time koliko dobija i kad.

Dok joj pričaš svoje planove, grickaj joj uši i zabaci joj kosu da otkriješ vrat. Mazi, ljubi i grickaj ga i prođi rukom preko njenih gaćica da ostvariš prolazan kontakt. Ne zadržavaj ruku dole predugo. Dodiruj njene butine i ne plaši se da budeš snažan i samopouzdan- ako zna da imaš kontrolu neće znati šta da očekuje. Posveti pažnju njenim grudima. Na početku ostavi grudnjak i otkrij po jednu bradavicu svaki put, uvek je ostavljajući tako da želi još. Znaćeš kad ovo postižeš jer će pokušati da stavi tvoju glavu i ruke tamo gde ih želi. Dozvoli joj to samo umereno- ona misli da zna šta želi, ali uskoro ćeš ti znati bolje.

Kad misliš da je spremna da je zadovoljavaš jezikom, odugovlači još malo, a onda počni polako. Ako si se tek vratio iz izlaska, ili se ona tek vratila sa posla, ostavi je napola ili skroz obučenu. Postoji nešto izvrsno u primanju oralnog seksa u najboljoj odeći- deluje kao da ne bi trebali to da radite, što samo pridodaje uzbuđenju. Podigni njenu suknju i drži njene noge skupljene. Povuci njene gaćice na stranu i pređi jezikom preko njenog klitorisa i usmina. Drži njene noge spojene tvojim laktovima. Pokušaće da ih razdvoji da ti da bolji pristup- ne dozvoli joj. To će je izludeti- sve što želi je da se ti potpuno izloži a ti je zaustavljaš. Pritisni jezikom i pređi čvrsto ali samo dva ili tri puta. Pre nego što se navikne na ritam koji na kraju vodi do orgazma (znaćeš po njenim upornim pokretima kukovima), pređi sa te zone i posveti pažnju njenim bradavicama. Spusti ruku dole iza nje, oseti malo njene vlažnosti, stisni njenu zadnjicu i zagolicaj ulaz vagine prstom. Uđi prstom unutra samo malo ako reaguje.

Svo ovo vreme, njene noge treba da ostanu spojene- drži ih svojima. Kad ti deluje kao da se zaista upalila, razdvoj ih svojim kolenom i klizni na gore do njene vagine. Neka se trlja o njega na sekund i nakon što ostaviš njene bradavice tvrde kao kamen sa par laganih lizova, možeš da se vratiš niže. Oslobodi njene noge i dozvoli da ti sedne na lice do ekstaze- ovog puta, zadrži se na tome minut ili dva. Prilagodi se ritmu i saznaj koji joj način prija- većina žena, kada su blizu orgazmu, vole da im čvrsto sisaš klitoris, ali ne previše grubo. Ako imaš dovoljno slobode pokreta, sad je momenat da koristiš svoje prste i nađeš G-tačku da izazoveš orgazam za pamćenje.

Naravno, ne predlažem da pratiš isti obrazac svaki put. Ovo je bio samo primer. Poenta je da ne upadneš u rutinu oralnog seksa gde će znati šta ćeš da uradiš pre nego što si i počeo. Variraj u pokretima, povuci se, zadirkuj vrele tačke i onda je pusti. Previše ljudi veruje da je sam pojam oralnog seksa na vrhu jezika. Ali moraćeš da budeš maštovitiji. Veruj mi- isplati se.