Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Seks na prvom sastanku Kada si tek počeo da izlaziš sa devojkom, evo nekih stvari kojih treba da budeš svestan.

Prebrzo otvaranje: Kad si ušao u vezu, idealno je da sačekaš pravo vreme kad možeš da diskutuješ o problemima sa sadašnjom devojkom. Odavanje svega na prvih par sastanaka može voditi problemima u tvojoj vezi.

Ne žuri sa seksom: Postoji pravo vreme kad treba da budeš intiman sa partnerkom, ali nije pravo vreme ako počnete sa tim već na prvim sastancima. Proveri da li tvoja devojka ulaže vreme da te upozna pre nego što postanete intimni.

Ne zovi/ne piši/ne šalji mailove prečesto: Iako je tačno da živimo u vremenu brze komunikacije, treba da igraš na sigurno kad ste tek počeli vezu. Previše poziva, poruka bi moglo da smeta tvojoj devojci i da dovede do raskida.

Špijuniranje tvoje devojke: Može biti izazovno na brzinu virnuti u njen inbox kad je zauzeta nečim drugim, ali nema bržeg načina za buđenje nepoverenja od „njuškanja“.

Očekivanje da se ona promeni: Zapamti da se ljudi ne menjaju sa godinama, pa ne možeš očekivati da se tvoja partnerka promeni i bude onakva kako bi ti želeo.