Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Šta muškarci žele u vezi Otkriven je potpuni kontrast u tome šta oba pola misle da drugi pol želi od njega, i šta suprotan pol zaista želi.

Ono što žene misle da muškarci žele od njih uzrokuje ozlojeđenost i bes prema muškarcima, i osećaj beznađa da će ikad razviti lepu, toplu, romantičnu vezu. Ono što muškarci misle da žene žele od njih uzrokuje vrlo slična osećanja i frustracije.

Tužan deo je da ne mora biti tako, samo kad bismo shvatili da su i muškarci i žene prvo ljudska bića i da žele prilično iste stvari. Ali, ne morate da nas držite za reč.

Pitali smo priličan broj muškaraca i žena koji rade na svom ličnom razvoju šta žele od partnera da bi veza bila uspešna. Naći ćete da su njihovi odgovori neočekivani. Otkrijte šta su muškarci rekli da žele od žena i obrnuto. Takođe ćete nači savete za žene da pruže muškarcima šta im treba, privuku sjajnog muškarca, i stvore predivnu vezu.

Iskrena komunikacija je prioritet za muškarce. Oni žele ženu koja odgovara na pitanja iskreno, i čak možda sama nudi informacije. Žele ženu koja samouvereno traži šta želi. Žele ženu koja uviđa istinu i govori je sa ljubaznošću. Muškarci žele ženu koja može da komunicira bez suvišne kritike, koja brine o čuvanju njegovog i njenog dostojanstva.

Žene misle da muškarci žele da budu površne, da ćute o njihovim potrebama, i da nikad ništa ne pitaju. Žene misle da muškarci veruju da su teške za održavanje i preosetljive, i da jednostavno žele da žene prevaziđu to. Neke žene veruju da nemaju dozvolu da kažu istinu, da će biti odbijene zbog toga.

Savet za žene

Sjajni muškarci žele jednostavnu, hrabru komunikaciju bez ljutnje ili kritike. Jedan način da se privuče sjajan muškarac i da se izgradi zadovoljavajuća veza je da se nauči kako da se iskreno komunicira o potrebama.

  1. Muškarci žele samodovoljne, samouverene žene

Muškarci žele da ih žena odabere iz želje a ne iz očaja- bilo materijalno ili emocionalno. Muškarcima treba da se osećaju željeno od partnerke, ali žele da njihove partnerke imaju svoj identitet. Muškarci žele da žena bude aktivna i nezavisna, da ima svoje prijatelje i interesovanja. Sa druge strane, muškarci cene vreme provedeno sa partnerkom.

Žene misle da muškarci ne žele da ih žene trebaju. Žene misle da muškarcima ne treba ili ne cene vreme zajednički provedeno vreme. Žene veruju da će pokazivanje muškarcu da je potreban odbiti i verovatno naterati da pobegne.

Savet za žene

Muškarci žele isto što i žene- celog partnera. Jedan moćan način za privlačenje sjajnog muškarca i građenje uzbudljive veze je stvaranje ispunjenog života zarad sopstvenog zadovoljstva.

  1. Muškarci žele vezu bez manipulisanja

Muškarci ne žele manipulaciju bilo kakve vrste. Ne žele da čitaju partnerkine misli ili pokušavaju da protumače signale. Ne žele da budu prisiljeni da idu brže u vezi nego što su spremni. Ne žele da budu izmanipulisani da prihvate svu krivicu ako stvari krenu pogrešno.

Žene misle da muškarci žele malo ili nimalo komunikacije, i da je jedini način da ispune potrebe putem manipulacije. Žene misle da je muškarcima potrebno da budu podsećeni da veza treba da ide napred. Žene misle da muškarci ne žele, ne cene vrednost pohvale i priznanja, i onda teže da verbalizuju samo kritiku.

Savet za žene

Muškarci neće tolerisati manipulaciju bilo koje vrste neko duže vreme. Da privučete sjajnog muškarca i izgradite divnu vezu, naučite da tražite šta želite bez oklevanja u svakom aspektu svog života. Naučite da budete svesne njegovog vremenskog okvira. Naučite kako da odate priznanje i pohvale.

  1. Muškarci žele razvoj, ličnu odgovornost, i svojinu

Muškarci žele partnerku koja zna da se smeje sebi i koja ima hrabrosti i snage. Žele ženu koja vidi svoj deo u dinamici veze i poseduje ga. Ona mora biti emocionalno stabilna. Muškarci žele ženu koja se razvija na ličnom planu, i koja preuzima odgovornost za njeno emocionalno iskustvo.

Žene misle da muškarci samo žele da se zabavljaju. Žene misle da muškarce ne interesuju razvoj veze ili sebe samih. Žene misle da muškarci žele žene koje su super modeli, i da nikad ne uzimaju u obzir da li je žena emocionalno zrela, ljubazna, puna podrške ili ljubavi.

Savet za žene

Muškarci žele žene koje su emocionalno zrele. Zrelost ne znači nedostatak emocija. To znači mogućnost da se odgovorno rukuje emocijama. Da privučete sjajnog muškarca i izgradite dugu vezu, naučite da preuzimate odgovornost za vaše emocionalno iskustvo.

  1. Muškarci žele vernost i posvećenost vezi

Vernost je obavezna. Zapravo, muškarci žele ženu koja ne „očijuka“, i koja se potpuno može posvetiti vezi. Mnogi definišu posvećenost kao vernost plus volja da se radi na vezi- čak i kada je teško.

Žene misle da jedino što muškarci žele je seks, i da će napustiti vezu zbog lepše žene. Žene misle da muškarcima ne treba verovati da će biti verni. Žene veruju da muškarci ne žele da rade na vezi; da kad postane teško pobegnu.

Savet za žene

Evo sjajnih vesti za one žene koje su ubeđene u mit da svi muškarci varaju: nevernost i „očijukanje“ su isti za muškarce kao i za žene. Sjajni muškarci znaju kako da grade divnu vezu, i znaju da je vernost glavni sastojak.

  1. Muškarci žele žene koje znaju kako se muškarci tretiraju

Mnoge žene tretiraju muškarce na način koji umanjuje njihov ego, što ih čini neadektvatnim. Muškarci bi više voleli da ih hvalite, odajete priznanja za stvari koje rade ispravno, da su sjajni momci koji su voljeni i cenjeni.

Žene misle da ih muškarci ne trebaju, da ne vrednuju njihovo mišljenje, podršku, hvalu. Takođe misle da muškarcima nisu bitne mnoge stvari koje jesu ženama, i zato ih kritikuju. Kritika je način da se verbalizuje ozlojeđenost.

Savet za žene

Većina muškaraca želi prizanje i zahvalnost od žena. Učenje kako da odate priznanje umesto da okrivljujete partnera je najmoćnije oruđe koje vam je dostupno.