Zašto muškarci vole starije žene?10 razloga zasto muskarci vole starije zene:

1. Starije zene dobro poznaju sebe i svoje potrebe, odavno su se pronasle i spoznale sta zele od svog zivota. Ovo je jedan od razloga zasto se mladji muskarci okrecu njima kao partnerima, uz njihovu podrsku i savete mogu brze napredovati na emotivnom i poslovnom pravu. Godine sa sobom nose iskustvo, dok je zenama to doslo sa godinama, muskarac ga moze brze steci uz pravo tutorisanje i podrsku. One takodje imaju razumevanja za posao i od njih se moze ocekivati da pruze vise prostora partneru za private i poslovne obaveze.
2. Posto su starije, one imaju vise iskustva u muvanju, vezama i seksu. Ne zure i uzmeju da se opuste i uzivaju u svemu sto im veza pruza. Ne vezuju se lako i samim omogucavaju da muskarci imaju opusten odnos sa njima bez previse pompeznih svadja i bez prevelikih ocekivanja koje su cesto svojstvene mladjim zenama.
3. One su iskrene, otvorene i direktne. Kod njih nema igrica i pretvaranja, ako zele nesto, reci ce a ako ne, takodje. Muskarac se u njihovom drustvu moze osecati ambicizno, i zna da ce imati podrsku za sve svoje “hirove”.
4. U danasnje vreme se od njih najverovatnije ocekuje da nisu uvek na ti sa tehnologijom. Najcesce su za neposredan kontakt i razgovor, a retko za dopisivanje i chat-ovanje. Takav odnos brise barijere izmedju partnera i prija muskarcima da uzivaju u prici sa tim zenama.
5. Ne treba brinuti za njih i njihove postupke, one su ostvarene i odrasle. Nije im potrebna konstantna paznja niti pracenje. Samostalne su, mogu same da se staraju o sebi i to na svakom koraku dokazuju. Razumeju da svet nije ruzicast i prave razliku izmedju romantike i patetike.
6. Lojalne su. Muskarci u vezama sa starijim zenama ne moraju da brinu da li ce biti prevareni ili izgirani. Mogu biti sigurni da pored sebe imaju nekoga ko im je veran i apsolutno posvecen. One ne varaju partnere, otvorene su i spremne da raskinu ako veza nije ono sto ih ispunjava u tom trenutku.
7. Pozivitno uticu na okruzenje, u laganom tonu idu kroz zivot i daju dozu smirenosti svojoj okolini i svom partner. Uz njih do izrazaja dolazi samouverenost i jednostavnost veze i zivota.
8. Nisu opterecene svojim telom. Mladje zene se najcesce ne osecaju sigurno u svom telu, dok starije razumeju svoje godine i nemaju kompleksa od ostalih oko sebe. Znaju da je ono sto covek nosi u sebi ustvari ono najvaznije, zato se ne opterecuju fizickim izgledom nego traze svoju srodnu dusu u prici a ne na slikama.
9. Raskide podnose kao odrasli, ne prave scene i razumeju kada je necega dosta. Ne sile nastavljanje necega sto ne funkcionise, umeju da ocene trenutak kada je dosta i sa tim se mire vrlo brzo i tiho. Ne lazu sebe svetlijom buducnoscu u vezi ako ne mogu da je vide. Nakon raskida se brzo vracaju u sine i ne pate dugo zato sto su dobro promislile o tom potezu i nemaju za cim da zale.
10. Iskusne su u krevetu. Nisu plasljive i ne boje se da eksperimentisu sa partnerom. Spremni su za “akciju” i znaju da uzivaju u svakom trenutku tog cina. Prosla su vremena kada su zene sramezljive kada je seks u pitanju, otvorene su da pokusaju nesto novo i upuste se u avanture.

Da rezimiramo, muskarcima su starije zene privlacne iz mnogo razloga, sto zbog slobode koju imaju u vezi sto zbog novih iskustava I znanja koje u tim vezama mogu steci. Vole sto imaju sigurnost I trezvenost u lsvom partneru I zato se vecina muske populacije rado upliva u ove vode.