Odricanje od odgovornosti

Odricanje od odgovornostiUpozorenje – sajt za onlajn upoznavanje UpoznavanjeSrbija.com je orjentisan na pronalaženje partnera i na spajanje ljudi u cilju ostvarivanja bilo kakvog emotivnog odnosa (veza, brak, avantura, prijateljstvo …).

Sajt nije odgovoran za sadržaj koji korisnici razmenjuju jedni sa drugima, niti u bilo kojem slučaju može snositi posledice ukoliko dođe do konflikta između korisnika ili problema. Sajt za upoznavanje UpoznavanjeSrbija.com ne smatra se niti se može smatrati odgovornim za sve što se događa kao rezultat Vaše upotrebe ovog sajta. Ako upotreba sajta ili sadržaja sajta uzrokuje štetu softveru, hardveru ili drugim uređajima, web stranica UpoznavanjeSrbija.com ne snosi odgovornost.

Ulaskom na ovu stranicu, prihvatate Uslove i odredbe korišćenja ove web stranice.

Naša internet stranica ne garantuje tačnost informacija, ne proverava identitet korisnika, stoga se svi korisnici pozivaju da budu maksimalno oprezni i da racionalno rasuđuju sami u svoje ime jer sajt UpoznavanjeSrbija.com ne garantuje tačnost bilo kakvih podataka na svom sajtu.

Pristupajući našoj web stranici, svaki korisnik izjavljuje sledeće:

1. Pod materijalnom i kaznenom odgovornošću potvrđujem da sam odrasla osoba i da imam više od 18 godina.

2. Svestan sam da ću postavljanjem svog ličnog oglasa na ovom sajtu biti kontaktiran i da će me drugi korisnici kontaktirati putem sistema anonimnog kontakta preko telefona ili e-mail adrese, te da ne mogu optužiti sajt za uznemiravanje, neistinost datih podataka sa obe strane, neprihvatanje zahteva za sastanak preko telefona ili sastanak uživo.

3. Obavezujem se i pod zakonskom obvezom obećavam da neću dozvoliti pristup bilo kojoj maloletnoj osobi, niti ću koristiti sadržaj u kom se zloupotrebljavaju maloletne osobe. Moj interes za sadržaj ove stranice je isključivo ličan, a ne profesionalan.

4. Nisam ovde u svrhu sprovođenja zakona i ne pristupam ovom sadržaju kako bih ga iskoristio protiv ove web stranice ili bilo koje druge osobe.

5. Koristeći usluge stranice suprotno gore navedenim izjavama shvatam da potencijalno mogu biti kazneno gonjen usred kršenja zakona i pravilnika stranice.