Podrška

Operaterka Call CentraDa bi smo Vam ukratko i na najjednostavniji način objasnili princip rada ovog servisa iskoristićemo već postavljena pitanja naših korisnika i odgovore na njih.

Kako ovaj servis radi?
Svako ko postavi svoj oglas na sajtu, ostavlja i svoj broj mobilnog telefona. Taj broj vide samo operaterke u call centru koje preusmeravaju pozive. Kada neko želi da nazove i da se uživo čuje sa nekom od osoba koje su postavile svoj oglas, tada zove call centar i operaterka njegov poziv preusmerava direktno na mobilni telefon tražene osobe.

Kako da kontaktiram osobu čiji mi se profil sviđa?
Jednostavno, nazovete naš call centar, kažete operaterki korisničko ime osobe sa kojom želite da se čujete i ona Vaš poziv preusmerava direktno na telefon te osobe.
Nijedna strana ne može da vidi broj telefona ove druge!

Imam obaveza preko dana, kako da namestim da me zovu samo u određeno vreme?
Prilikom postavljanja oglasa imate opciju za odabir u koje vreme želite da vas neko kontaktira. Pošto su ljudi zauzeti većim delom dana omogućili smo Vam ovu opciju kako Vas neko ne bi uznemiravao tokom dana kada ste zauzeti poslom, predavanjima, spavanjem i slično. Operaterka u call centru pre svakog zvanja, gleda Vaše podatke.

Zakazao sam sastanak jednoj devojci. Šta dalje?
Ako ste Vi zakazali sastanak nekoj osobi, naš centar šalje sms toj osobi sa pitanjem da li želi sa Vama da ostvari telefonski sastanak. Ako ona prihvati Vas poziv, mi vam šaljemo potvrdan odgovor na Vaš mobilni telefon ili e-mail. U zakazano vreme Vi zovete call centar za preusmeravanje poziva na broj 0906-444-802 i Vaš poziv se preusmerava direktno na telefon devojke koju ste izabrali. Poziv se preusmerava na telefon koji je ta devojka ostavila u svom oglasu.

Cena je 60 dinara za pola minute. Pozivi su mogući sa svakog fiksnog broja u Srbiji kao i mobilne mreže MTS (064, 065, 066) i A1 mreže (060, 061).
Za sada pozivi nisu mogući sa Telenor mreže.
Pozivom call centra prihvatate pravila i uslove korišćenja.

Prednosti stranice:

1. Potpuna anonimnost.
2. Najbrže povezivanje pojedinaca i parova sa sličnim željama.
3. Servis za upoznavanje koji nudi 100% tačnost i verodostojnost podataka, jer ljudski glas je “lična karta” svake osobe.
4. Možete pronaći prijatelja, partnera, supružnika, ili osobu za razgovor, za samo nekoliko trenutaka.

Vaše mišljenje nam je bitno.

Ukoliko imate neko pitanje, primedbu ili sugestiju, nazovite naš call centar i obavestite operaterku o tome.

Ukoliko želite da Vaš oglas bude izbrisan iz naše baze, to možete učiniti OVDE, ili nam poslati zahtev preko KONTAKT FORME i Vaš oglas će biti obrisan u najkraćem mogućem roku.