Devojke za jedno veceDevojke za jedno vece su sve cesca pojava. Sada imamo priliku da chat-ujemo, koristimo Tinder ili Instagram, kao i mnoge druge sajtove za upoznavanje. Upisemo svoje podatke, ne uvek prave, uvek smo malo visi, malo laksi i uspesniji nego sto smo ustvari. Sa druge strane “zice”, nas ceka bas takva, lepsa, zgodnija, sa predivnim oblimana i mekom kozom, ona koja zna sta zeli od zivota i trazi zabavu u nasoj blizini.
U sadasnjem vremenu seks za jednu noc nije niti sme da bude tabu tema, sve vise ljudi se odlucujemo na ovakav potez. Seks nije kao sto je nekada bio, nekada se smatralo da je potrebno ostvariti duboku emotivnu vezu sa partnerom, kao i biti u braku da bi se doslo do ovog cina. Devojke se nisu vidjale oskudno odevene na ulicama, postojala je stroga politika prema seksualnim slobodama. Sa dolaskom revolucija, casopisa za muskarce i sve veceg broja javnih licnosti koje se otvoreno zalazu i propagiraju slobodan izbor partnera dolazimo do toga da ljubav mozemo naci svuda, bez placanja i obaveza.
Seks za jedno vece sa sobom ne novi nikakvu tezinu, nema emotivne konekcije niti mesta za osecanja, on je slobodan kao sto i treba biti. Smatra se da je potreba za njim potpuno opravdana i da to nije samo cin produzavanja vrste. Prostituke nemaju vise jedinstveno pravo na veci broj partnera, sada se to pruza svima nama.
Ovaj fenomen je u sve vecem usponu, svi zele da pokusaju i ako nisus vi adekvatno potkovani za njega. Ako se odlucimo da se sa nekim konektujemo, popijemo pice i sa njom krenemo kuci i provedemo strastvenu noc nakon koje necemo postavljati pitanja nego cemo ujutru saznati da je krevet prazan i da zivot ide dalje, moramo da znamo da ne treba sve deliti i sve shvatati ozbiljno. Devojka sa kojom provodimo tu noc, nece biti oslonac ili devojka sa kojom cemo ici na slave i rodjendane, ona kao i mi trazi ventil, da se fizicki oslobodi i uziva u nekoliko sati seksa koji sa sobom ne nosi nikakvu obavezu.
Mahom se ovo odnosi na one u dvedesetim ili tridesetim godinama, koje jos uvek nisu spremne da se skrase i zeljne su da istrazuju svoju seksualnost, da li je to sa jednim ili vise partnera, lakse se nose sa cinjenicom da ih niko sutra nece pitati da li je bilo dobro i da li treba nastavljati, nece biti kompromisa. Svako ce dobiti ono sto zeli, odmah i sada I sutra nece traziti vise, niti ce dobiti vise. Ono sto ovakva veza nosi je bujica strasti, pobacana odeca po podu i maksimalno uzivanje bez obaveza. Mlade devojke koje ovo praktikuju uzivaju da budu zadovoljene, ne smatraju da je potrebno dugo razmisljati i osloboditi se pred neznancem, dati svoje telo besplatno nekome u koga nisi siguran, to je sloboda koju sa sobom nosi mladost.
Ovakve devojke ne treba osudjivati, u nasem narodu jos uvek postoji taj neki oblak predrasuda prema ovome ali unapredimo sebe, treba da svaki dan otvorimo neka nova vrata i kroz njih naucimo nesto novo. Nevinost nije nesto sto se cuva za onog “pravog”, niti je seks sveto mesto stvaranja zivota. Seks je cin oslobadjanja tela i duha, i dok god imamo potrebu da u njemu uzivamo i da se njime praznimo, treba da ga praktikujemo, da li je to na jedno vece ili ceo zivot, uopste nije bitno. Ne treba se vezivati za svakog ko ima priliku da te vidi u mraku golu, slobodnu i zeljnu strasti.