Hotlajn telefon – devojke za seks preko telefonaPreko telefona mozemo pricati sa rodjacima, prijateljima, naruciti hranu, a i imati strastveni razgovor sa nekim cije lice nismo videli ali nam reci ulaze pod kozu i pale nas kao niko do tada. Za nekoliko stotina dinara po minutu mozemo sebi priustiti slatkorecivu operaterku koja ce nam preko zice ispuniti sve zelje. Cesto se brojevi telefona hotlajna mogu naci na nekoj privatnoj televiziji pri odjavi programa ili izmedju filmova nocnog programa kao i na poslednjoj strani magazine enigmatike ili erotike. Uvek su to osobe koje lice na one o kojima se fantazira a takodje nikad nisu one sa slike.
Hotlajn je ustvari call centar, slican onome kada prijavljujemo kvar na internetu. Nakon sto pozovemo, dobijemo liniju i devojku koju smo trazili, upustamo se u razgovor u kom delimo nasu intimu i fantazije a sa druge strane telefona nas ustvari slusa devojka kojoj smo mi stoti tog dana. Kao na salteru u banci, ona je uvek nasmejana, srecna sto nas cuje i jedva ceka da se javimo ponovo. Prica je malo drugacija, posao kao posao, niti nam se obradovala niti smo joj prvi. Kako li je po ceo dan zadovoljavati nekoga koga nikada nisi video a nisi ni siguran da to zelis?!
Za ovaj posao se najcesce odlucuju devojke/zene koje su za neku laksu ali solidnu zaradu. Lici na prostituciju ali nije, nikada se ne vidjaju sa klijentima a i sve je potpuno bezbedno. Nije svaki dan za osmeh, nije svaki poziv fin. Puno je onih koji su “manijaci”, od klinaca kojima je to fora i koji se nasladjuju slusanjem glasa pohotne devojke dok trose impulse fiksnog telefona, do onih koji se zaljube u svoje polovine sa druge strane zice. Mahom zele sve i odmah, a ustvari nema svega, samo reci, samo pazljivo napisan scenario smisljen da probudi mastu svakome koji pozove. Retko ko je imun na pohvale i promisljene upadice koje dizu samopouzdanje.
Treba svakog dana nekoliko sati biti neciji, biti devojka iz snova, ona koja je tu da ispuni sve zelje i fantazije. Treba moci da razumes sta koga pali, izvuci ono najcuvanije, najintimnije i igrati na tu kartu. Probuditi perverznjaka koji cuci u svakom ko pozove i dovesti ga do vrhunca. A posle toga nista, odzvanjanje kroz etar i gotov razgovor, dok se srede emocije i ubedis sebe da je to samo posao, vec je novi na vezi, koji zeli nesto drugo, a tebe ima za svakoga, po svacijoj meri si.
Zelim razumeti kako je to, ali nije to pravi prikaz, zato sam otisao na mesto gde se magija desava. Sreo sam nekoliko devojaka i sa njima pricao o njihovim snovima i zeljama i stavu prema poslu. One su opustene, mahom skupljaju novac dok se ne snadju za neki bolji posao ili zaradjuju dzeparac za putovanje.
Jednim pozivom mozemo dobiti sve, uz to mozemo izgubiti malo dostojanstva ali dok god to nije uzivo, dok god nasi prijatelji i porodica ne znaju da smo mi oni koji pred spavanje razmenjuju neznosti sa telefonom, bezbedni smo. Ovakvi servisi ce postojati jos dugo, uvek ce biti ljudi koji ce zvati a takodje i onih koji ce se javljati i pomagati izgubljenima da dobiju ono sto su od uvek zeleli.