Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kako da znaš da li se sviđaš devojci u klubuIzašao si sa ortacima u klub video devojku koja ti se sviđa. Šta dalje? Na žalost ne postoji fora koja prolazi sto posto tako da slobodno zaboravi na ono „bombonice gde ti je omot“ ili „je l’ bolelo kad si pala iz raja“, ali evo par saveta kako da se ne izblamiraš totalno.

Jedno je sigurno, da ne bi došao u neprijatnu situaciju moraš dobro da proceniš situaciju. Devojke obično daju neki signal da žele da stupe u konverzaciju sa tobom i da su zainteresovane za flert. Zato pre nego što se odvažiš i kreneš preko pola kluba u pravcu tvoje simpatije dobro obrati pažnju na sledeće signale.

Jedan od prvih i očiglednih zakova da želi da stupi u razgovor sa tobom je da gleda u tvom pravcu. Zapamti, kontakt očima je prvi i najvažniji korak. Ukoliko, dok posmatra prostoriju, devojka zastane par sekundi i gleda u tvom pravcu znači da je videla nešto što joj se sviđa.

Sledeće na šta treba da obratiš pažnju je mimika i govor tela. Naravno da ni ti ne želiš da ti se nabacuje neko ko bulji u tebe i smeje se napadno. Isto tako nemoj ni ti na prvu loptu, čim neka pogleda u tvom pravcu da skačeš preko pola kluba. Sa druge strane, ne smeš ni da čekaš predugo jer onda ona može da stekne utisak da si nezainteresovan.

Pošto su devojke majstori igre „toplo hladno“, moraš obratiti pažnju i na ponašanje njenih drugarica. Ukoliko vidiš da šapuću nešto jedna drugoj, skoro neprimetno gurkaju i šatro nezaineteresovano gledaju po klubu i ka tvom pravcu budi siguran da te žensko veće skenira. Ukoliko dobije odobrenje od drugarica da si simpatičan, devojka će slobodnije pogledati u tvom pravcu i osmehnuti ti se. U tom momentu možeš podići čašu i nazdraviti sa njom preko prostorije, a ako se i ona lati svog pića stvar je na pola rešena.

Ako ne sačekaš i preskočiš ovih par minuta procene nego na prvi pogled kreneš u akciju devojka može to da protumači kao jednu od sledeće dve stvari, ili da imaš previše samopouzdanja i misliš da sve devojke padaju na tvoj šarm ili nemaš kriterijuma i ideš redom po klubu dok jedna ne pristane da priča sa tobom. U oba slučaja velika je verovatnoća da devojka neće hteti da priča sa tobom, a ti ćeš se izblamirati pred ortacima.