Kako napraviti dobar online profil za upoznavanjeU današnje vreme nije ništa čudno ako kažete da ste našli devojku/ momka preko društvenih mreža ili na sajtovima za upoznavanje. Ako se još uvek razmišljate da li da napravite svoj online profil ili želite da unapredite onaj koji već imate, evo nekoliko saveta.

Budite iskreni

Najvažnija stvar je da napravite realan profil. Nemojte preterivati, pretvarati se da ste neko ko bi vi voleli da budete. Ukoliko odete na sastanak i partner vas odbije jer u stvarnom životu niste ni upola onoga što ste napisali u svom online profilu samo će vam stvoriti još više frustracija.

Oline profil nije CV

Nemojte pisati životnu priču na tri strane, jer iskreno to nikoga ne zanima. Najobjektivnije bi bilo da usput pitate svoje najbolje prijatelje kako bi vas opisali i iskoristite njihovih par rečenica kako biste se predstavili u najboljem svetlu.

Slika

OK svi smo u poslednjih par godina savladali osnove fotošopa i koristimo instagram filtere kad stavljamo slike na društvene mreže. Ipak slika treba da bude realna, možda malko ulepšana. Nemojte stavljati slike sa letovanja od pre pet godina ili sliku sa mature u fensi odeći ful sređeni, a inače ne možete da se naterate da se očešljate. Izabetite slike u poslednjih šest meseci do godinu dana. Nekoliko slika gde se vidi vaše lice, ali obavezno i slike cele figure, jer da se ne lažemo svi procenjujemo osobu na osnovu izgleda. Laganje o svojoj visini ili težini će vas samo dovesti u neprijatnu situaciju kada budete išli da se uživo vidite sa osobom sa kojom se dopisujete. Muškarci obično greše jer stavljaju slike gde su sa drugim ženama. Nemojte to raditi, jer bespotrebno pokrećete lavinu pitanja tipa ko mu je ova!

Upoznajte što više ljudi

Iskoristi prednosti online muvanja da upoznaš što više devojaka ili momaka. Ako ste u stvarnom životu stidljivi ili se lako zbunite kada pričate sa suprotnim polom ovo je pravi način da to prevaziđete. Muškarci iskoristite online muvanje kao poligon za vežbanje i pratite šta devojke vole i kako reaguju na vaše fore. Ako i ne nađeš svoju drugu polovinu online možda se sprijateljiš sa nekim i on te upozna sa svojim prijateljima. Naravno kada te u jednom trenutku krene nemoj se zaneti i pomisliti da si neviđeni šmeker i izlaziti sa više njih paralelno.