Kuvanje super način za muvanjeRešio si da pozoveš devojku na večeru? Super fora za muvanje, jer devojke obožavaju muškarce koji nisu bespomoćni u kuhinji. Sigurno u svojoj glavi imaš filmsku sliku kako ćeš ti nonšalantno da letiš oko šporeta da dosipaš vino devojci koja te gleda facinirano i da usput budeš nevidjeno duhovit. Zaboravi! Verovatnoća da će se desiti ovaj scenario nula bodova, jer ako ti se devojka sviđa verovatno ćeš se bar malo uspaničiti, a u kuhinji je i to malo dovoljno da sve pođe po zlu. Zato evo dva zlatna saveta kako da se pripremiš za romantičnu večeru kod kuće.

Ne trudi se previše

Naravno to ne znači da ćes staviti parče salame između dva hleba i nazvati to večerom, ali nemoj ni pokušavati da kuvaš patku u mandarinskom sosu. Kod komplikovanih recepata ili jela koje spremaš prvi put, mnogo toga može da krene po zlu. Drži se proverenih stvari koje si do sada već kuvao. Osećaćeš se sigurnije, a devojke vole da vide muškarca koji zna šta radi u kuhinji. Pripremi jednostavno jelo poput paste ili piletine i dodaj neke fensi začine ili neki neobičan sir.

Sve pripremne radnje kao što su pranje, seckanje i ostalo obavi pre nego što ti dođe devojka, kako bi više pažnje mogao njoj da posvetiš.

Dezert napravi dan ranije, kako bi sebi olakšao muke i skratio vreme. Sasvim je ok i da kupiš dva čokoladna kolača ili sladoled, ako već nisi siguran koji joj je omiljeni slatkiš. Toping i šlag u boci je zgodno imati pri ruci, jer može i kasnije da zatreba.

Opuštena atmosfera

Kupi bocu kvalitetnog vina i sa time nadomesti jednostavnost samog jela. Postavi sto kako bi tvoja gošća imala poptuni ugođaj kao da je u restoranu. Nekoliko svećica po stanu nije naodmet i naravno pripremi neku neopterećujuću muziku da ide u pozadini.

Dobro isplaniraj vreme, da bi mogao da se i ti središ pre nego što ti dođe devojka, da je ne bi dočekao mastan i isflekan.
Znači, drži se stvari koje znaš, pripremi sve sastojke unapred i opusti se. Devojka koja dolazi kod tebe u stan ti već daje do znanja da joj se sviđaš. Čak i ukoliko ti šporet zakaže uvek možeš naručiti picu koja stiže za pola sata, pored toga imaćete i anegdotu koju ćete prepričavati prijateljima.