Mršave ili debele žene?Moramo na samom pocetku da razgranicimo, sve je stvar ukusa, ako volis krupnije devojke, to je potpuno u redu, ako volis mrsave, to je takodje super. Nikad nisam voleo da mislim da je svet crno beo i da sve ima dve strane. Da je tako, zivot bi bio znacajno prostiji ali se ipak sve svodi na neki balans ta dva. Svaki izbor ima svoje prednosti i mane.
Veliki broj ljudi preferira krupnije zene, a to ima svoje prednosti pa da pokusamo da ih pobrojimo. Krupnije zene su na prvi pogled nekako mile, stidljive i nasmejane. Mozda nije ocigledno ali od njih mozemo ocekivati veliku dozu samopouzdanja, u vremenu kada se sve vrti oko drustvenih mreza i sto bolje slike sebe na njima, one ostaju onakve kakve su. Ne lome se nad zlonamernim komentarima i znaju da zive sa svojim merama. U 21. veku se sve vrti oko lajkova i toga da se predstavi zivot u sto boljem svetlu i njima to polazi za rukom, one imaju visak kilograma ali zato rade na sebi u mnogim drugim sferama. Znaju da svet nije primerno mesto po njihovoj meri, ne pravi se odeca u velikim kolicinama velicine XL ili vise, i vise brojeva cipela 36 ima nega 40. Cesto su pametne, svesne da fizicki izgled nije ono sto pokrece ovu planet i svojim trudom I radom krce sebi put kroz zivot. Pogodne su da budu partneri, svesne su da je i njima bila potrebna podrska da se pomire sa sobom i svojom tezinom i spremne su da budu podrska u mnogim problemima koje njihov partner ima. Umeju da izaberu reci, strpljive su i smerne.
Mozda je vreme da se pozabavimo I drugom stranom ovog teksta, devojkaa, odnosno zenama kojima kilogrami nisu visak, mozda cak I nekad problem I zelja da ih imaju vise. U svetu ima vise onih iz ove grupe.
Mrsave devojke su uvek bile meta udvaraca, muskarci su na prvu loptu uvek birali ocima a ne glavom, sto ne mora da bude da bude u opstem slucaju minus. One su uvek imale primat i malo vise srece u zivotu. Njima se ustaje u autobusu, propustaju se preko reda i smeska na svaki pogled u prolazu. Nisu ni one uvek lepe, ali su zato cesto zgodne, za razliku od njihovih suprotnosti one mogu obuci na primer uske kozne pantalone ili bez zadrske suklju iznad kolena. Mogu se utegnuti u haljinu koja prati liniju tela i da uzivaju u svojim oblinama. Na mestima poput kluba ili kafica one znaju da su u centru paznje, i umeju to da koriste odnosno u tome da uzivaju. Ne prija svakoj od njih paznja koja im se pruza na svakom koraku, ali umeju da se nose sa njom. Svesne su svoje pojave i ne tako retko pritkosti onih koji ih posmatraju. Mnoge od njih su nezavisne, odlucne i sigurne u sebe. Ne daju ni na sebe ni na svoje prijatelje. Definitno su prijemcivije i privlacnije dok stoje na drugom kraju bara blago naslonjene na sank. Ali se one ne prodaju za pice i njih takodje treba osvojiti.
U svakom slucaju, fizicki izgled nije nesto na osnovu cega treba da biramo partnera, niti je nesto oko cega se svet vrti. Treba biti stalozen i odlucan svakome dati sansu da pokaze sta nosi u sebi i cime raspolaze. Treba sesti, popricati, smejati se i saliti sa partnerkom, upoznati je bolje, saznati cega se boji i sta je raduje. Pomoci joj u nevolji i pustiti da one bude oslonac kada je to potrebno, u takvim situacijama saznamo ustvari sta stvarno zelimo. Da li je ona debela ili mrsava, na kraju dana je jedino bitno da li je njena sreca i njen savet nesto sto nam daje vetar u ledja i da li je njena muka i strepnja nesto zbog cega cemo celog sebe dati da sto pre prodje da bi ona bila ponovo srecna.