Seks poze za neverovatne orgazmeSeks poze za bolji orgazam i šta ih to čini tako sjajnim

Uvek smo mislili da je mit da postoje određene seks poze koje pomažu ženi da svrši brže i bolje. Ako je to istina, zašto o tome nisu učili muškarce? Pitali smo eksperte za seks i otkrili da zapravo postoje takve poze. Naravno, podelićemo ih sa vama. Pročitajte kojih je to top 10 poza za postizanje neverovatnih orgazama.

Leptir poza ili izmenjena misionarska
Žena leži na leđima sa kukovima na ivici kreveta, muškarac penetrira u nju stojeći. Ona stavlja noge na njegova ramena i podigne kukove malo nagore. Ovo je odličan ugao za stimulaciju vagine, sa dubokom penetracijom koja izaziva intenzivne vaginalne orgazme. Sa plićom penetracijom može se stimulisati prednji zid vagine i pogoditi G tačka.

Izmenjena misionarska poza
Par počinje sa misionarskom pozom. Kad muškarac duboko penetrira u ženu, ona treba da skupi noge između njegovih. On prebacuje svoju težinu napred tako da vrši čvrst pritisak i trenje na klitoris dok se pokreće. Ovo godi pogotovo ženama koje vole stimulaciju klitorisa tokom penetracije da postignu moćan orgazam.

Skiptar
Žena formira prsten palcem i kažiprstom oko korena njegovog penisa. Zatim povlači kožicu nadole da bude zategnuta. Ovo izlaže više nervnih završetaka i povećava osetljivost penisa. Takođe može pomoći održavanju erekcije. Nastaviti odnos sa rukom oko korena njegovog penisa za pojačano uživanje.

Na stolu
Žena leži na leđima na stolu dok on prodire stojeći. Ova poza je gruba. Guranje papira i opreme sa stola doprinosi osećaju užurbanosti. Lako je manevrisati i pomerati ženu na stolu. Još uvek postoji kontakt. On prodire duboko i oseća kontrolu. Ključ je u odeći, stvarima svuda okolo otvoren prostor. Poza dozvoljava povezanost isto koliko i „prljavost“. Pali na toliko mnogo nivoa. Nije stvar u akrobatici već u kontekstu.

Sedeće makaze
Ova poza dozvoljava ženi kontrolu kako bi odredila dubinu i ugao penetracije kao i stimulaciju klitorisa. Dok muškarac leži na leđima sa savijenim nogama, ona ga uzjaše okrenuta leđima sa jednom nogom sa strane njegovog boka a drugom između njegovih nogu. Tako može naći pravi ugao koji joj odgovara. Ona kontoliše ritam, dubinu, pritisak i trenje koje dobija. Ovo je definitivno recept za odličan seks!

Stojeći
Muškarac stoji i drži partnerku u vazduhu ili oslonjenu na zid. Ovo je recept za odličan seks za oboje. To pojačava urođene razlike- jak muškarac i mala žena- što pojačava strasti. Takođe nas „prisiljava“ da budemo potpuno zagrljeni, što produbljuje emocionalnu povezanost isto koliko i fizičku.

Otkrivanje klitorisa
S obzirom da je klitoris uronjen u jastučastu kožu, nije čudno što ova mala tačka retko prima dovoljno stimulacije tokom odnosa da bi to dovelo do orgazma. Tvoje ruke mogu to promeniti. Formiraj slovo „V“ svojim kažiprstom i srednjim prstom u smeru svojih stopala. Pritisni to „V“ sa jednim prstom sa svake strane klitorisa. Onda povuci prste nagore, povlačeći kožicu. To bi trebalo da otkrije taj teško dostupni klitoris izlažući ga većoj akciji.

Tresi i mesi
Ako želite brzu ali stimulativnu pauzu od odnosa, ovaj potez je savršeni golicavi odmor. Muškarac stavlja vrh penisa na klitoris. Onda držeći koren penisa, brzo ga pomera tako da glavić pogodi klitoris svakim pokretom. Time ćete istovremeno stimulisati i klitoris i penis što će vas oboje izludeti.

Stimulacija guze
Ako vaš muškarac uživa u tome da mu je pozadina izložena, posegnite obema rukama i zgrabite njegovu guzu. Možete nastaviti sa tehnikom gde razdvajate i sastavljate guzove ili sa tehnikom gde stavljate prste na njegov anus i onda ih širite i skupljate. Ako ga to uzbuđuje, budite slobodni da idete dublje.

Srećne makaze
Zagrevanje vrućih tačaka nije jedini talenat vaših ruku. Takođe služe za pomeranje delova tela gde ih želite, i ova tehnika je glavna prilika. Tokom odnosa, podignite noge i neka vas vaš muškarac drži za članke. Noge se mogu raširiti koliko želite, spojiti- opcije su beskrajne.