Seksi donji veš Pitali smo muškarce za mišljenje o seksi vešu i kako izabrati veš koji oni vole. Evo njihovih saveta:

  1. Oni kažu: Neka boje budu jednostavne. Crna, bela, sa nagoveštajem boje da naglasi obline su elegantni i podižu raspoloženje. Drečave boje ili tonovi kože nisu. Želimo da vidimo šta nosite i da ispratimo obline vašeg tela očima. Bilo šta što nas ometa u tome je,pa…manje nego idealno.

Mi kažemo: Bili smo skeptični po pitanju veša boje kože…dok nismo uslikali muškarca u bež boksericama. O, shvatamo. Kada ste u dilemi, crna boja će uvek izgledati šik i seksi bez da se previše trudite.

  1. Oni kažu: Vodite računa da dobro stoji i da veličina odgovara. Važno je da se osećate sjajno u vašoj koži, a to je teško ako stalno podešavate bretele, gaćice, ili se češete jer vas veš žulja. Nameštanje i češanje su stvari koje primetimo sa kilometra.

Mi kažemo: Sećate se kad smo sve davno nosile tange bez obzira na osećaj da su naše guze mogle proći mnogo bolje? Pa, mogu proći. Baš kao što trendovi odeće nisu napravljeni jednaki, isto tako neće ni svaki stil donjeg veša isticati vašu sjajnu figuru, a ako vam bude neudobno, takođe će i izgledati neudobno. Izvukle smo pouku kad smo zadnji put obukle čipkani grudnjak umesto našeg običnog i bile spremne da spalimo prokletu stvar usred sastanka.

  1. Oni kažu: Neka bude jednostavno…ili komplikovano sa planom. Pokušavanje da skinemo komplikovanu opremu koju ne znamo kako da uklonimo može da ubije raspoloženje brže nego pitanje “Kako da skinem ovo?”. Ne pretpostavljajte da znamo kako da raskopčamo i razvežemo pravim redosledom kako bismo vas razgolitili. Umesto toga, neka bude jednostavno, ili neka bude komplikovano ali to same skinite (gledanje žene kako se skida posle predigre je neverovatno).

Mi kažemo: Nije samo njegovo raspoloženje ubijeno kad moramo da ga gledamo kako se muči i znoji dok nas razvezuje. Čekanje da razveže neki blesavi korset pola sata se ne računa kao predigra. Isprobajte veš u kabini da proverite da li će vam trebati pomoć.

  1. Oni kažu: Ne zaboravite rekvizite. Ne zaboravite da upotpunite efekat cipelama i nakitom. Jedina stvar koja je više seksi od žene u vešu je žena u vešu sa štiklama i ogrlicom koje se ne skidaju kad se sve ostalo skine. I svaki put kad vas vidi u toj ogrlici ili cipelama, razmišljaće o tome šta nosite ispod.

Mi kažemo: Ovo je možda jedini put da primećuje nakit koji nosimo.

  1. Oni kažu: Treba da znate kako da istaknete oblik svog tela. Nosite ono što čini da izgledate i osećate se lepom, seksi i samouverenom. Sa druge strane, ne pokušavajte da nosite nešto što ne stoji vašem telu. Zapamtite da muškarci doživljavaju stvari vizuelno: ne vidimo između redova, trud i nameru. Na kraju, nosite ono u čemu izgledate sjajno umesto onoga što mislite da bismo voleli da nosite. Želimo dve stvari: da izgledate seksi i da vladate time, i da se uzbudimo što vas vidimo tako (da, toliko je jednostavno).

Mi kažemo: Kad je sve rečeno, najseksi stvar koju možete da ponesete u krevet je samopouzdanje, bilo da dolazi u obliku čipkastog šorcića ili roza grudnjaka. Nosite šta god čini da se osećate seksi. Takođe smo pitali: pušap grudnjak- da ili ne? Postoji li razočaranje pri otkriću? “Znate, dečaci lupaju recke na veličinu grudnjaka. Muškarci ne.” Izgledajte đavolski dobro i on će biti srećan što je u istoj sobi sa vama.