Seksi igrice za više zabave u krevetu Lako je zapasti u rutinu, pogotovo kad je reč o predigri- ili nedostatku iste. Ovih 11 seksi igrica se fokusiraju na predigru, čineći završni čin posebno zabavnim.

 

 

Seksi igrica 1: Vremenska bomba

Treba vam: Sat ili štoperica

Kako se igra: Izaberite vremenski interval- npr. 20 minuta (izaberite koliko god hoćete, dokle god je promena od norme). Koliko god vremena da izaberete, “mučite” jedno drugo ljubljenjem, dodirivanjem, i drugim oblicima predigre. Ali bez obzira na sve, apsolutno ne dozvolite penetraciju dok ne prođe zadato vreme.

Zašto: Većina zauzetih parova imaju minimalnu predigru. “Vremenska bomba” vas ponovo fokusira na predigru, deo koji je bio mnogo zabavniji pre nego što ste živeli zajedno. Iznenadićete se koliko usporavanje menja stvari. Postanete veoma kreativni. Veoma se uzbudite.

 

Seksi igrica 2: Slepi čovek

Treba vam: Marama, kravata, ili nešto drugo čime ćete vezati oči.

Kako se igra: Veži mu oči. Vodi ga do kreveta. Onda nastavi da ga “mučiš”- polako, izazovno, zadirkujuće- kako god želiš. Ti vodiš i odlučuješ. Pusti da njegovo uzbuđenje bude tvoj vodič.

Zašto: Nemogućnost da vidimo tokom seksa ima dva velika efekta- dramatično pojačava osetljivost i psihološku ranjivost, a svaki od njih je moćan afrodizijak. Zajedno mogu da naprave ljubavnu eksploziju.

Varijacije: On vezuje oči tebi.

 

Seksi igrica 3: Ti si moj zarobljenik

Treba vam: Četiri muške kravate ili nešto drugo za vezivanje; krevet, poželjno sa nogama.

Kako se igra: On vezuje zglobove tvojih ruku i nogu za noge kreveta i zabavlja se sa tobom.

Zašto: Neverovatno je erotično biti potpuno bespomoćan, biti apsolutni centar njegove pažnje i nemati nikakvu moć nad onim što se dešava. Erotično je i samo pomisliti na to. Ako nikad niste probali, uradite to.

Varijacije: Ako krevet nema nogare, zglobove možete vezati za neki deo naslona kreveta ili iznad glave ili iza leđa. Ovo se može kombinovati sa vezivanjem očiju ako želite.

 

Seksi igrica 4: Nevaljala devojka

Treba vam: Četka za kosu ili kratak bič- ili ništa.

Kako se igra: Reci partneru šta si sve zgrešila danas. Onda klekni na krevet. Tvoj partner treba da te pljeska po zadnjici rukom ili četkom ili nekim ne suviše strašnim dodatkom.

Zašto: Pljeskanje zapravo prija. To proizvodi peckanjući osećaj koji se dobro kombinuje sa drugim osećanjima za seks.

Varijacije: Osećaji su posebno interesantni ako ih kombinuje sa igranjem sa drugim delovima tvog tela. Ovo je odlična prilika za uključivanje vibratora.

 

Seksi igrica 5: Ugođaj kao na plaži

Treba vam: Veliki peškir ili ćebe i bočica ulja za masažu ili krema.

Kako se igra: Raširite peškir na krevet ili pod i namažite jedno drugo uljem za masažu- po celom telu. Onda se valjajte okolo neko vreme i vidite šta će se dogoditi.

Zašto: Bićete zaista iznenađeni kakvu razliku čini malo lubrikanta u osećaju koža na kožu. Naravno, malo je neuredno. Ali vredno toga.

Varijacije: Ako imate omiljeno osamljeno mesto, zabavno je raditi ovo napolju, čak i na sopstvenoj terasi.

Savet: Ne stavljajte ulje mente ili eukaliptusa na osetljive genitalne zone. Ali ako imate neiritirajući lubrikant, mazanje može biti zabavno. Ali zapamtite da lubrikanti na bazi ulja (čak i masažno ulje) može oštetiti lateks. Zato ne igrajte ovo ako koristite kondom ili dijafragmu.

 

Seksi igrica 6: Brijanje

Treba vam: Makaze, novi brijač i pena/krema za brijanje

Kako se igra: Partner ti brije genitalnu zonu. Prvo možeš uraditi vruću kupku da omekšaš kožu i dlačice. Drugo, koristi makaze da skratiš dlačice. Treće, lezi na krevet ili sto i pusti ekspertu za brijanje, tvom partneru da nanese penu i obrije te. Strašno je na početku, ali ako je nežan neće te poseći. Može da obrije sve ili samo malo.

Zašto: Iako momci znaju da to što vide u pornićima nije realistično, iznenadili biste se šta malo sličnosti može da uradi vašem seksualnom životu. Bonus: Mnoge žene nalaze da im je ova zona mnogo osetljivija bez dlačica, što povećava zadovoljstvo.

Varijacije: Obrij se bez da kažeš partneru, i pusti da otkrije šta si uradila. Budi oprezna krad briješ delove koje ne možeš da vidiš (zato postoje ogledala). Takođe, kad se obriješ, dekorisanje jestivim poslasticama po njegovom ukusu- šlagom, čokoladom, nekim kremom- može biti zabavno.

Savet: Posle koristi bebi ulje ili neku drugu nežnu kremu da umiriš sveže izbrijanu kožu. I da, malo svrbi kad raste.

 

Seksi igrica 7: Tvister

Treba vam: Kola i mesto za parkiranje gde vas neće uznemiravati (prilaz kući ili vaša garaža noću su neke od mogućnosti).

Kako se igra: Imajte seks u kolima. Pravite se da je jedno od vas devica. Drugo će da ga/je nauči kako se sve radi. Podučavajte korak po korak kako koristiti ruke, usne i druge delove tela za stimulisanje “učitelja”. Deo igre je da usput korigujete i popravite tehnike.

Zašto: Prvo, vraća vas u prošlost na najbolji način. Drugo, saznaješ da tvoj/a partner/ka voli stvari za koje nisi ni znao/la.

 

Seksi igrica 8: Društvene igre

Ako želite da počnete igranje sa društvenim igrama, pokušajte sa npr. „Divlja srca“- ljubavnom avanturističkom igrom za dva igrača. Sastoji se iz table, špila karata, ulja za masažu od cimeta, vezivanja očiju i pera za golicanje. „Oko sveta u krevetu“ se sastoji iz table sa strelicama za gađanje, i muških i ženskih figura koje se kače ta zid. „Popij me“ uključuje skidanje, pijenje i svetlost sveća. Ovo može biti odlično iznenađenje za rođendan ili godišnjicu za oboje.

 

Seksi igrica 9: Nastrane karte

Treba vam: Špil karata i sat ili štoperica.

Kako se igra: Svakom znaku dodelite seksi značenje: srce znači ljubljenje, karo znači masažu, tref stimulaciju rukama, a pik obostrani oralni seks. Broj na karti predstavlja broj sekundi svake akcije. Menjajte se u biranju karata.

Zašto: Ova uzbudljiva igra predigre navešće vas da idete vrlo polako što će vas navesti da poželite još.

Varijacije: Umesto sekundi neka budu u pitanju minuti.

 

Seksi igrica 10: Istina ili izazov

Treba vam: Samo ti i tvoj muškarac.

Kako se igra: Iskoristi ovo kao priliku da saznaš više o svom momku i probaj svoje najluđe seksualne fantazije. Igrajte naizmenično. Potrudi se da tvoji zahtevi otkrivaju šta stvarno želiš.

Zašto: Ispostavlja se da “Istina ili izazov” nije nešto što ste igrali samo u srednjoj školi. Bilo koji par može da učini ovu igru vrlo seksualnom što vodi ka mnogo smeha, zabave i bezbrižnom vođenju ljubavi.

Varijacije: Neka izazovi budu i van kreveta, bacite se na posao po celoj kući..ili čak napolju.

 

Seksi igrica 11: Ovo je rat

Treba vam: Samo ti, tvoj muškarac i po mogućstvu jastuk.

Kako se igra: Angažujte se u intenzivnom ratu golicanja ili gole tuče jastucima sa svojim partnerom. Onaj koji se prvi preda mora seksualno da “usluži” pobednika.

Zašto: Kreiranje novih uspomena pomoću seksi igara navešće vas da povežete zabavu sa odnosima.

Varijacije: Usporite i počnite sa odećom, i za svako predavanje gubitnik mora da skine komad odeće. Igrajte dok ne budete skroz goli