Ako želite ljubav bitno je da razumete šta muškarci žele od žena. Na kraju krajeva vi verovatno možete da pronađete muškarca ali da biste ga zadržali nije dovoljno samo da znate šta on želi od vas već kako da mu pružite nešto od toga.

Očigledno je da su muškarci različiti i da ono što jedan želi drugi ne može da podnese. Ali do određenog stepena muškraci traže nekoliko sličnih osobina kod žene – bar oni muškarci koji su vredni pažnje.

Zapamti da misliš svojom glavom.

Suprotno onome što mislite, muškarci žele žene koje razmišljaju svojom glavom i koje nisu uplašene da iskažu svoje misli i stavove drugima, uključujući i svog muškarca. Možda sada mislite naravno da mi tako razmišljamo ali mnogo puta kada žena počne da izlazi sa muškarcem ona zaboravi svoje stavove i težnje u želji da zadovolji njega.

Naravno da treba da postoji kompromis da potrebe i želje muškarca treba da budu zadovojene do određenog stepena, ali žena takođe mora da ostane dosledna sebi. Taj oblik samostalnosti i snage ne samo da će da ga uzbudi već će da poveća i njeno samopouzdanje.

Muškarac želi ženu koja ima svoje mišljenje, ceni ga, i ne boji se da ga iskaže – na ljubazan, nesvađalački način. Muškarac koga ne privlače ovakve žene sa stavom, svakako nije muškarac kakvog želimo u našem životu.

Žena koja se prilagođava mišljenju svog dečka, njegovim idejama i hobijima biće jako kratko zanimljiva svom muškarcu. Taj čovek će sigurno izgubiti interesovanje za nju ili čak ako se veza i razvije, osuđena je na propast.

Takođe je važno da žena zadrži svoja interesovanja, prijatelje, hobije i aktivnosti tokom veze. Žene često zapostave svoje drugarice, prestanu da idu na događaje na koje su ranije uvek zajedno išle, i dozvole da nestane sve ono što su bile pre nego što su počele da izlaze sa tim dečkom.

Taj tužan slučaj može biti razlog zbog koga mnoge veze, pa čak i brakovi ne mogu dugo da potraju. Šta više muškarci ne žele ženu kojoj su oni jedina stvar u životu. Ovaj tip veze može da ih guši.

Muškarci vole žene koje imaju svoj život i sposobne su da ga balansiraju između vremena provedenog sa dečkom i pokazivanja interesovanja za njegov život.