Šta nikada ne treba da kažete svojoj devojciŽene su same po sebi komplikovana bića. Iza fasade samouverene i samostalne žene često je nesigurna devojčica, ali ako joj kažeš pogrešne stvari možeš da probudiš skrivenog zmaja i ljutu vešticu u njoj. Ako želiš da sačuvaš ne samo vezu, nego i živu glavu na ramenima nikada, ali nikada svojoj devojci nemoj da kažeš sledeće:

… ali moja mama kaže da / to radi drugačije/ misli da treba ovako/

Mama kaže da treba tako? Odlično, odmah se slobodno spakuj i svrati svojoj mamici jer tvojoj devojci treba muškarac, a ne dečak koji se drži za maminu suknju.

Jesi li to dobila?

U trenutku kada je nervoza na maksimumu, sve živo je boli, sva je natečena i luda od hormona vrlo verovatno da će tvoja glupa konstatacija samo još više da je razbesni. Ako si pametan, skini aplikaciju koja prati ciklus i na vreme izbegni zamke PMS-a. Još goru reakciju možeš da očekuješ, ako si promašio, jer joj time samo stvavljaš do znanja da je nepodošljiva i nerazumna.

Izgledaš dobro za svoje godine

Ne, ne dečko ne! To nije kompliment! Reči kao što su godine i starenje se ne spominju u društvu žena, a kamo li u istoj rečenici. Tvoja devojka je uvek i svuda najlepša žena u prostoriji, bilo da je upravo došla iz frizerskog salona ili je čupava i obučena u trenericu. I generalno imala 20, 40 ili 60 tvoja lepša polovina uvek izgleda najlepše.

Evo, možda možeš da se uvučeš u ovu veličinu

Kako to misliš možda??? dobar deo devojak da ne kažemo sve, neće ni za živu glavu priznati da su se ugojile i da više ni u snu ne mogu da stanu u konfekcijski broj koji su zamislile. Ako ideš sa njom u kupovinu, tvoje je samo da se oduševljavaš svemu što ona obuče. Kilogrami su zabranjena tema, pogotovo u shopingu.

Sve ćeš to da pojedeš?
Pa sad neću, kad me tako pitaš. Hvala ti što misliš da sam debela. Devojke ne žive na salatama, i one vole da pojedu pljeskavicu i pomfrit i gomile slatkiša.