Trikovi za uspešan sastanakPotraga za drugom polovinom je ozbiljan posao. Million pitanja se vrzma po glavi. Šta da obučem? Gde ćemo se naći? Ko treba da plati? Koliko vremena posle sastanka treba da je pozovem ? Kako bi smanjili zbrku u glavi pre, za vreme i posle sastanka sastavili smo listu saveta za muškarce kako bi sastanak bio pun pogodak.

Prvi utisak je najvažniji

Tvoja omiljena trenerica ti je možda donela sreću u kladionici, ali zapitaj se kakav će prvi utisak to ostaviti na lepšu polovinu. Zapamti imaš samo jednu šansu da ostaviš dobar prvi utisak. Naravno da ne treba da se pretvaraš da si neko drugi, ali devojke vole da vide muškarca koji vodi računa o svom izgledu. Sređena frizura, obirijano lice, malo parfema I uredna odeća su dobar start. I naravno pojavi se na vreme.

Izaberi mesto gde si osećaš opušteno

Možda misliš da ćeš ispasti džentlmen ako pustis devojku da izabere mesto gde ćete se naći, ali grešiš. Nema goreg odgovora od ne znam I kako ti hoćeš, jer devojke vole kada muškarac preuzme inicijativu. Iskoristi prednost I pozovi je u kafić gde se osećas kao kod kuće. Tako možeš da joj preporučiš da proba neku ukusnu kafu ili kolač koji je provereno dobar.

Budi samouveren

Čak iako ne izgledaš kao Bred Pit, moraš zapamtiti da devojke više vole muškarca koji ima dovoljno samopouzdanja nego nabacanu gomilu mišica koja samo priča o teretani. Ako si stidljiv, vežbaj da ćaskaš sa ljudima koje nepoznaješ. Na sastanku drži se tema u kojima se osećaš kao riba u vodi. Kada pričaš o stvarima koje dobro poznaješ lakše ćeš se opustiti. Vodi računa da ne udaviš partnerku sa svojim temama, ako se plašiš neprijatne tišine postavi joj par pitanja. Žene vole kada muškarac sluša o čemu pričaju.

Zabavi je

Na prvom sastanku pričaj o neobaveznim temama. Pored svog stresa oko priprema za sastanak poslednje što joj treba je da se žališ kako te šef maltretira na poslu ili kako je tvoja bivša veštica. U krajnjem slučaju sve žene žele nekoga pored sebe ko će ih nasmejati posle napornog dana. Ispričaj joj neki vici ili zanimljivosti.

Isključi telefon

Ok, ne moraš da ga isključiš skroz, ali ga bar utišaj. Devojka će pomisliti da ti je dosadno I da te ne zanima ako svakih par minuta proveravaš društvene mreže. Na poruke I pozive ne možeš da utičeš, ali bar stavi tel na vibraciju. Pokaži joj da ima svu tvoju pažnju.

Ne zavlači je

Ukoliko ti se ti se devojka ne dopada I ne želiš da izađeš sa njim ponovo nemoj je zavlačiti. Budi muško I ne igraj igrice. Nemoj obećavati kule I gradove I nestati sa lica zemlje. Ako ti se dopada nemoj da čekaš par dana da joj se javiš, to prolazi samo u filmovima. Sasvim je ok da sutradan pustiš poruku I kažeš da si se sinoć lepo proveo.

I najvažnija stvar od svega – opusti se I uživaj!