Zavođenje govorom tela Ako želiš da privučeš muškarce, moraš savladati svoj govor tela, jer to je prva stvar koju će muškarci primetiti na tebi, a može biti i poslednja jer ako pogrešiš, muškarci će imati pogrešnu predstavu o tebi i pobeći će!
Predstavićemo najvažnije tehnike govora tela za lako zavođenje muškaraca. Ipak, ove tehnike treba da koristiš oprezno jer su bukvalno magnet za muškarce!

Prestani da budeš suviše ozbiljna
Ovo je jedna od najgorih stvari koju žene rade sve vreme- izgledaju vrlo ozbiljno i ljuto, ili su njihova lica neutralna, što je vrlo neprivlačno jer hladne žene odbijaju muškarce. Provedi svaki dan bar 15 minuta ispred ogledala vežbajući izraze lica i govor tela da pokažeš da si zabavna i srećna osoba.
Ne treba da izgledaš izveštačeno, nego da pokažeš veselost kad hodaš, a pogotovo kad razgovaraš sa muškarcima.
Sjajna tehnika je da počneš da gledaš smešne filmove i emisije, i onda kad si pred muškarcem, počni da se prisećaš smešnih momenata i scena i postaćeš im prosto neodoljiva.
Kome se ne sviđa srećna osoba? Ne postoji takav!

Smej se
Žena koja se mnogo smeje je žena kojoj će prići mnogi muškarci, jer im to govori da si srećna, prijateljski nastrojena, fina i najvažnije da ti mogu prići.
Muškarci ne vole nesrećne i depresivne žene, i najbolji način da pokažeš muškarcu da si privlačna i da se osećaš prijatno u svojoj koži je da se smeješ.
Ipak, ako se smeješ na pogrešan način, muškarci će protumačiti to kao da si zahtevna i očajna. Podelićemo sjajnu tehniku kako zavesti muškarce osmesima, a vrlo je lako:
Tehnika se zove odloženi osmeh- kad pričaš sa muškarcem ili on gleda u tebe, jednostavno ga pogledaj u oči, nasmej se na tri sekunde i onda pogledaj dole.
Veruj nam, ovo je jedna od najboljih tehnika da odmah privučeš muškarce govorom tela. Neće znati šta ih je snašlo, samo će osetiti nagon da priđu i pričaju sa tobom i dobiju tvoj broj telefona!

Kontakt očima
Kontakt očima je najbolji govor tela kad muškarci privlače žene, ali kad žene privlače muškarce može da bude osetljivo jer većinu muškaraca ne privlači žena koja im predugo gleda u oči!
To će jednostavno poslati pogrešnu poruku o tebi i tvojoj ličnosti. Kad ih pitaju o tome, muškarci uvek kažu da žene koje predugo gledaju u oči izgledaju suviše „očajne“ i progoniteljski nastrojene.
Zato koristi ovu tehniku kontakta očima da bi privukla muškarce:
Pogledaj ga u oči ne više od dve sekunde i onda pogledaj u pod, dok se smeškaš. Ova tehnika je vrlo slična prvoj, i takođe odmah privlači muškarce.
To jednostavno govori muškarcu da si slobodna, prijateljski nastrojena, da misliš da je privlačan, i da mu daješ „zeleno svetlo“ da priđe i priča sa tobom, drugim rečima da ga nećeš odbiti kad ti priđe da priča sa tobom.

Korišćenje kose na pravi način
Jedan muškarac nam je rekao da je igranje kosom najprivlačniji vid govora tela kod žena. Seća se kad je prvi put ugledao svoju buduću ženu: onda ga je pogledala, nasmešila se jer je nastavio da je gleda i počela da se igra sa kosom koja joj je padala preko ramena. Nije mogao da odoli da je pogleda i nasmeši se, srce je počelo da mu udara i nije mogao da skine pogled sa nje!
Da bi prvukla muškarca govorom tela, treba da se igraš kosom kad je on pored tebe. Nemoj preterivati jer će delovati izveštačeno, nego prirodno kao kad si uzbuđena.

Misteriozan izgled
Pod misterioznim izgledom mislimo da izgledaš privlačno i dostupno, ali istovremeno intrigantno i misteriozno!
Na primer, kad si u kafiću i piješ kafu, ne gledaj u muškarce i ne radi trikove koje si ovde naučila, tj. radi ih retko, ali generalno bi trebalo da radiš nešto drugo, na primer da čitaš knjigu ili uživaš u svojoj kafi!
Muškarci ne žele da priđu ženama koje su dostupne svim muškarcima, oni žele izazov, žele ženu koja će im biti verna na duge staze, žele da zarade pravo da budu sa tobom. Ako izgledaš suviše dostupno, lako, bićeš obeležena etiketom „laka“!
Drugim rečima, ne budi očajna!

Crveni ruž
Crveno je veoma privlačno muškarcima, to je biološki signal da je žena spremna da ima zdravu decu. Verovatno zvuči jezivo, ali je istinito.
Ako želiš da zavedeš muškarce govorom tela, treba da počneš da koristiš crveni ruž, nemoj preterivati, samo ponekad.

Pričaj meko i nežno
Muškarci ne mogu da odole ženama koje govore mirno i nežno. Duboki ženski glas je bolji nego piskav.
Vežbaj da pričaš na mirniji i više seksi način. Tvoj glas treba da ima moć i zvučnost, treba da bude jedinstven, ne treba da oponašaš glas tv zvezde/pop zvezde/poznate glumice.
Ovo su najvažniji vidovi govora tela za privlačenje muškaraca, koristi ih pažljivo i ne preteruj.