Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ženske laži o seksuTri žene su prikačene na poligraf, postavljana su im mnoga škakljiva pitanja i onda su odgovori prikazani ekspertima da se otkrije kako od njih možemo imati koristi.

Žene koje su testirane

21-godišnja studentkinja koja nije u vezi

25-godišnja vaspitačica koja nije u vezi

33-godišnja urednica časopisa, u vezi 2 godine

 

 1. Da li volite da pružate oralni seks?

Odgovori: Da (istina), Ne (laž), Ne (laž)

Moraš da daš da bi dobio

Od žena koje su testirane, jedina koja je priznala da voli da pruža oralni seks je ona koja je u ozbiljnoj vezi. Ostale verovatno ne žele da deluju kao da su voljne da ugode, kaže Džejmi Vaksman, seks edukator i koautor Vrelog Seksa. Pa ako želiš da budeš na primajućem kraju, počni sa davajućom stranom, gde možeš da pokažeš da si velikodušan momak. “Počinjanje sa njenim zadovoljstvom pokazuje da stavljaš njene potrebe ispred svojih”, kaže Vaksman. “Ako nekog napališ, veća je verovatnoća da će želeti da uzvrate.” Počni sa njenim zadovoljstvom sve dok ne bude blizu orgazma, onda stani i pređi na ljubljenje ili maženje. Biće uzavrela i podstaknuta da uzvrati uslugu. Momak koji govori “Želim da krenemo od tebe”- je tip muškarca koga žena obožava, kaže Vaksman.

 1. Da li je veličina penisa stvarno bitna?

Odgovori: Da (istina), Da (istina), Da (istina)

Učini da tvoj izgleda veći!

Veličina je bitna, ali ne na način na koji ti misliš. Anketa u Evropskoj Urologiji je pronašla da 77 % žena misli da je dužina nevažna. “Zapravo je bitniji obim” kaže Džastin Lemiler, dr psihologije sa Harvard Univerziteta. Evo kako da izvučeš najviše iz onoga što imaš.

Probaj novu pozu

Kad je ona odgore, kontroliše sve. Ali kad si ti odgore, zaobiđi rutinu dubokog prodiranja, kaže Lemiler. Umesto toga, nagni se napred da napraviš kontakt penisa sa njenim klitorisom i stimuliši tu tačku.

Skrati pubične dlačice

Stari trik šišanja još uvek pali. Takođe pokušaj da skineš stomak. “Salo može da sakrije značajnu dužinu penisa”, kaže Lemiler.

 1. Da li rutinski glumite orgazme?

Ne (laž), Ne (laž), Ne (laž)

Nauči neke nove trikove

Sve tri učesnice su lagale o tome! Ali tvoja devojka ne, naravno. Ipak, ako je standardni odnos tvoj najkreativniji potez, uskraćuješ njoj a i sebi zadovoljstvo. Čak trećina žena ne može da doživi orgazam samo od penetracije, pronašla je studija Kraljevskog Koledža u Londonu. Te brojke su brutalne, ali ima nade, kaže Megan Fleming, seks terapeut iz Njujorka. Probaj ovo: neka koristi vibrator dok leži na stomaku, i uđi u nju otpozadi. Onda prati znake da je blizu- pocrvenela koža, naježenost, i uvijanje nožnih prstiju su sve dobri indikatori.

 1. Da li vas pale moćni muškarci?

Da (istina), Da (istina), Ne (istina)

Saznaj koje su moćne osobine koje pale

Da li je neobično što su 2 od 3 ispitanice privučene alfa muškarcima? Verovatno ne, kaže Vinita Mehta, psihoterapeut iz Vašingtona. Ne moraš biti Ričard Brenson da bi je napalio. Samo se fokusiraj na pokazivanje par ključnih kvaliteta.

 • Pamet

Znanje je (seksualna) moć, kaže Mehta. Pokaži svoju pamet vodeći je na izložbe, degustaciju piva, ili bilo gde drugde gde “poznaješ teren”.

 • Veština zarađivanja

Velika plata ili ne, finansijski plan pokazuje kontrolu i sposobnost snabdevanja, kaže Mehta. “A to je seksi.”

 • Darežljivost

Časti turu pića na vašem sledećem duplom sastanku, kaže Mehta. “To govori da si tip muškarca koji ulaže u veze.”

 • Iskrenost

Iskrenost u tvojim romantičnim namerama dokazuje da si samouveren, kaže Mehta. “To pokazuje da ne moraš da obmanjuješ druge da bi postigao svoje ciljeve.”

 

 1. Da li bi voleli da imate uzbudljiviji seksualni život?

Da (istina), Da (istina), Ne (istina)

 

Imajte seks kao da vam je prvi put

Novina tela novog/e ljubavnika/ce može da te opije sa moćnim koktelom hemikalija u mozgu, kaže Lemiler. Oživite svoju umornu rutinu da ponovo stvorite ovo osećanje.

Bacite se na posao ujutru

“Bacite se na posao ujutru kad je nivo testosterona u krvi najviši”, kaže Lemiler, a to znači da je želja tad najjača.

Uradite to na podu dnevne sobe

Ili pod tušem. Ili u šumi. Seks na neočekivanim mestima je uzbudljiviji nego onaj u krevetu.

Propustite misionarsku pozu

Umesto toga, probajte nove poze- čak i one koje su odbačene kao suviše uvrnute. Ako ne uspeju, samo se našalite.

Uđite u ulogu

Igranje uloga može osvežiti seks, kaže Lemiler. Niste spremni za kostime? Uđite u igru sa jednostavnim scenariom: vi ste dva stranca koji su se upravo upoznali u baru.

 1. Da li ste ikada svesni kad primate oralni seks?

Da (istina), Da (istina), Da (istina)

Pomozite da se žena oseća udobno u svom telu.

Jedna reč: laskanje. “Jednostavno kao ‘Baš si lepa’ dok gledaš u njenu vaginu”, kaže Debi Herbenik, naučnik istraživač na Indiana Univerzitetu i autor Lakog Seksa. Još jedna opcija: kad počneš sa oralnim zadovoljavanjem, reci “Volim tvoj ukus.” Ta jedna rečenica može napraviti ogromnu razliku, kaže Herbenikova.

 1. Da li ste ikada žudeli za kolegom?

Da (istina), Da (istina), Ne (istina)

Poštuj zakone seksa u na radnom mestu

Seks u neseksualnom okruženju može pojačati uzbuđenje, kaže Dženifer Gonzales, sociolog i savetnik iz San Dijega. Potrudi se da radiš to kako treba.

 • Gledaj na sat

Rizik da budete uhvaćeni (i otpušteni) je niži.

 • Drži se poznatih mesta

I budi jako siguran da nema kamera. Ako je moguće, uradi to u svojoj kancelariji.

 • Neka bude brzo

Više kao poluobučeni, bez vođenja ljubavi.

 • Neka ne bude navika

Ako je rizik taj koji te pali, nađi drugo mesto- parkirana kola.

 1. Smatrate li da je noćni poziv za seks kompliment?

Da (istina), Ne (laž), Ne (laž)

Isprobaj ove poruke koje pale (ili bar povećavaju tvoje šanse)

Kasno noćna poruka može učiniti da se oseća iskorišćeno, kaže Gonzalesova. Ali ako su rezultati poligrafa tačni, može biti polaskana. Ako ćeš rizikovati, uradi to sa uzbudljivom ženom sklonom flertu, bolje nekom sa kojom si bio ranije. Ali budi siguran da zna šta da očekuje. Pokušaj sa ovim:

 1. “Moje ruke su nemirne. Mogu li da dođem da te izmasiram?”
 2. “Naporan dan? Zašto ne dođeš da se opustiš u mojoj vrućoj kadi?”
 3. “Imam flašu vina koja bi ti se dopala. Doneću je ako si još budna.”